Tuuliviirin Sivupohjat

 

Kun otat käyttöösi blogin, palveluntarjoajallahan on yleensä erilaisia sivupohjavaihtoehtoja, mutta jostain syystä ne harvoin miellyttävät ainakaan minun silmääni.

Siksi on upeaa, että on ihmisiä jotka tekevät vapaaehtoisesti ja täysin ilmaiseksi erilaisia sivupohjia, joita voit sitten ottaa käyttöösi. Koska itse käytän vuodatus.nettiä, tietysti eksyin sivupohjaviidakkoon. Täältä löytyi paras.

Mielestäni Tuuliviirin sivupohjat ovat todella upeita ja hyvin tehtyjä, valinnanvaraa löytyy myös jokaiseen makuun. Taustoissa ei ole käytetty mitään mauttomia efektejä tai turhaa glitteriä, mikä mielestäni on varsin kammottava piirre pohjassa. Jos pohja on täynnä kaikenlaista välkettä ja vilkkumista, itse teksti jää ihan toisarvoiseksi, mikä on ihan kammottavaa, lukemisesta ei tule mitään kun silmissä vilkkuu koko ajan.

Tuuliviirin sivuilla on erittäin selkeät ohjeet, niin selkeät että myös minunkaltaiseni tollukka joka ei ymmärrä html:stä sun muista hienoista sanoista tuon taivaallista, ymmärtää kuitenkin varsin hyvin miten täytyy toimia.

Enpä keksi mitään pahaa sanottavaa tästä sivustosta, tottakai sitä odottaa koko ajan koska tulee uusia pohjia ihasteltaviksi mutta koska kyse on vapaaehtoisesta toisten auttamisesta, odotan ihan kiltisti ja olen vain kiitollinen siitä mitä saan ihasteltavaksi.