Eniten Vituttaa Kaikki

 

Tätä blogia olen seurannut hamasta alusta saakka, ja täytyy sanoa että minun kieroutunutta mieltäni se jaksaa hauskuuttaa.

Teksti on mielestäni aivan loistavan taidokkaasti kirjoitettu, vaikkakin pääosassa näyttelee aika usein sana vittu. Kuinkahan monta kertaa ääneen hekotellessani on käynyt mielessä että noin minäkin ajattelen, mutta en olisi koskaan osannut sitä pukea noin loistaviksi sanoiksi.

Muutama kirjoitus on mennyt minulta "ohi", eli en ole ollenkaan ymmärtänyt mistä on kysymys. Lieneekö syynä oma tyhmyys vaiko se että kyse on nähtävästi jostain sisäpiirin jutusta tai sitten vain sensortin aihealueesta josta minulla ei ole mitään tietoa?

Miinusmerkki blogille tulee siinä vaiheessa, jos koettaa lukea kaikki kirjoitukset kerralla läpi. Silloin ne lukuisat vitut ja vitutukset rupeavat ottamaan jo sen verran kupoliin, että voi sanoa että eniten vituttaa koko kyseinen blogi. Mutta MUTTA! Omaa tyhmyyttähän se jos koettaa lukea kaikkea kerralla, näistä kirjoituksista täytyy ja kuuluu nauttia yksi kerrallaan, mielellään suhteellisen hitaasti luettuna jotta jokaisen sanan hykerryttävä muoto ehtii mennä jakeluun.

Tälle blogille toivon mahdollisimman pitkää jatkoa, nähtäväksi jää kuinka kauan kirjoittajat jaksavat aiheita ammentaa ja muuttuuko kirjoitustyyli ajan kanssa jo liian.. No, vittumaiseksi, niin, ettei sitä jaksa enää edes lukea.