Siis mikä tämä on?

Kommentoidaan, kerran pyydettiin. Mutta siis häh? Koetin vääntää, kääntää, tiristää kaikki mahdolliset aivonystyrät käyttöön jotta kapasiteettia löytyisi, mutta ei.. Siis onko tässä blogissa jokin idea?

Ensinnäkin oletan että blogissa koetetaan olla kamalan hauskoja, mutta sorry vaan mun puolestani, menee johonkin sellaiselle osa-alueelle jota en vaan ymmärrä!!!???!!!

Ehkä mulla on sitten huumori jotenkin erilaista kuin joillain toisilla, mutta ennemminkin alkoi itkettämään koko idean typeryys.

Blogin "hyvä puoli" (jos ihan pakko on jotain löytää..) on se, että siellä tulee vietettyä kauan aikaa kun sivulle menee, joskin se ajan kulutus johtuu aivan siitä että niitä muutamaa kurjaa lausetta jota sieltä löytyy koettaa ymmärtää ja löytää niistä jotain ideaa. Mutta toista kertaa tulee tuskin klikkailtua tuonne sivulle, ei siis pääse mun suosikki-listalleni, ei edes lähelle. Kamala.

*****Lisäys 3.10.*****

Täytyi todella käydä kurkkaamassa vielä uudestaan tätä blogia, kun sinne kerran oli kuulemma uutta juttua tullut. No nyt meni ymmärrykseen se, mitä tässä ajetaan takaa. Mutta ei se minusta edelleenkään hauska ole? Taitaa olla aihe liian vaikea vai mikä..